Børnesikring af boldrum

ah - boldrummet på biblioteket. Vores børn elsker det, biblioteket hader det og forældrerne er vidst nok sådan lidt midt i mellem; vi er glade for, vores børn er glade, men er kanterne på de der kasser ikke lige lovlig skarpe? Jo, det var de, men ikke længere! Det kostede 3 meter stof, et vattæppe (samt en plaid fra gaderoben som vi måske skal erstatte hvis der er nogen som savner den) og en masse clips, men nu skulle man gerne kunne lade sine børn lege lidt mere roligt derinde - og måske ender biblioteket også med at holde af det med tiden?

Der er også indkøbt skridsikker dug til at komme under kassen og vi er gået i tænkeboks i forhold til den sidste halve kasse som er for stor til at kunne stå i længden. Vi tager gerne imod forslag.

Videoen er optaget med et mobilcamera, så tilgiv venligst kvaliteten 🙂

Foreningen for Hjemmepassede Børn, Lejre